Must haves

Geshopt bij Ooievaar&Co

baby uitzet

In de webshop van Ooievaar&Co hebben wij een neutrale baby uitzet bij elkaar geshopt. Handig als je bijvoorbeeld niet weet wat het wordt, of als je eens wat anders wilt dan roze en blauw. We kozen voor verschillende neutrale tinten, zoals beige, taupe en zilvergrijs.

Het babypakje en de mutsjes zijn van het merk Snoozebaby. Dit setje is ook mooi als eerste pakje voor je baby als het geboren is. 

De luiertas is van Bebe Jou. Je kunt hem op verschillende manieren dragen en hij kan ook makkelijk aan de kinderwagen gehangen worden.

Douchen met je baby wordt een stuk veiliger door deze handige washand die mama aantrekt. Zo kun je je baby beter vasthouden onder de douche want als een baby huidje nat wordt kan je baby erg glibberig worden.

Een heerlijk dekentje van Koeka mag eigenlijk niet ontbreken op je baby uitzetlijst. De dekens van Koeka zijn stijlvol en verkrijgbaar in vele kleuren. Daarom is er altijd wel een deken die perfect bij jouw stijling past. Wij kozen voor dit wiegdekentje in de kleur Silver Grey.

Neem ook eens een kijkje in de gezellige webshop van Ooievaar&Co. Je kunt hier terecht voor mooie baby dekentjes, accessoires en verzorgingsproducten voor je baby.

Must Haves
knoopkussen
knoopkussen
cocobelt
cocobelt
washand
washand
lulujo
lulujo
dubatti one
dubatti one
joolz
joolz
pure igo
pure igo
joolz
joolz
difrax
difrax
draagdoek
draagdoek
Maxi Cosi Rodifix
Maxi Cosi Rodifix
ledikant
ledikant
badcape
badcape
wasmiddel
wasmiddel
buikbalsem
buikbalsem
inbakerdoeken
inbakerdoeken
Must Haves
Baby rugzak Bam Bam
baby rugtas Als mama kun je nooit genoeg spullen meenemen. Ga je met je baby op stap neem dan deze leuke rugtas van Bam Bam mee.
Trendy baby haarspeldjes
baby haarspeldje Trendy baby haarspeldjes voor je kleine meisje. In verschillende kleuren verkrijgbaar.
Joolz