Must haves

Op stap met 2 kids!

joolz geo

Met een tweede kindje wordt je leven als ouder nog een stukje hectischer. Vooral als de 2 kids niet veel van elkaar schelen. Opstap gaan met 1 kindje is al best lastig, maar wat als je op stap moet met 2 kleine kids? Een goede kinderwagen waarin je 2 kindjes kunt vervoeren is dan een perfecte uitkomst. Zo kun je eenvoudig alleen met je kleintjes op stap.

Joolz Geo Studio

Joolz heeft voor dit soort momenten de perfecte wagen ontworpen. De Joolz Geo Studio is geinspireerd op de 'Franse Romantiek'. Denk aan romantische wandelingen over de Boulevard met een hoog Ooh La La gehalte. Dit zie je terugkomen in de afwerking van de Joolz Geo Studio. Mooie leatherette details en stiksels die de wagen een Franse Touch geven. Met deze kinderwagen kun je lekker compact en met alle gemak, 2 kindjes vervoeren. De kleinste kan onder in een mooie grote reiswieg en de oudste kan lekker naar voren kijken en de wereld ontdekken tijdens jullie leuke uitstapjes!

Luiertas van Fab

Met 2 kindjes heb je ook een heleboel spullen die mee moeten. Denk aan een voorraad luiers, billendoekjes, schone kleertjes en eten en drinken. Daarom kiezen wij voor de luiertas van Fab. Een grote (en echt super mooie) luiertas gemaakt van leer. Wij vinden de tas super handig omdat hij veel vakjes heeft, van zichzelf lekker licht is en uiteraard helemaal fashion verantwoord is.

Stijlvol de deur uit

Verder hebben we nog 2 leuke setjes uitgekozen. Het jurkje komt van Marks & Spencer en de Boys outfit hebben we geshopt bij River Island. De babyfles is van Suavinex en de drinkbeker met rietje van Difrax. Genoeg vermaak hebben de kleintjes met een muziek mobiel van Happy Horse en een houten mobiel met muziek van Janod.

En onmisbaar in je luiertas, hydrofiele doeken. Te gebruiken als: deken, zonnescherm, spuugdoek, slabbertje, verschoonkleed en what else...:)

Must Haves
knoopkussen
knoopkussen
cocobelt
cocobelt
washand
washand
lulujo
lulujo
dubatti one
dubatti one
joolz
joolz
pure igo
pure igo
joolz
joolz
difrax
difrax
draagdoek
draagdoek
Maxi Cosi Rodifix
Maxi Cosi Rodifix
ledikant
ledikant
badcape
badcape
wasmiddel
wasmiddel
buikbalsem
buikbalsem
inbakerdoeken
inbakerdoeken
Must Haves
Trendy baby naam vlaggetjes
Trendy naam slinger Trendy baby naamslingers voor jongens en meisjes. Ideaal voor kraam feesten.
Nieuwe Quinny Zapp
De nieuwe Quinny Zapp met 4 wielen De nieuwe Quinny Zapp buggy heeft niet 3 wielen maar 4. We hebben hem gespot in Amerika.
Joolz