Must haves

Op pad met de kleine. Must haves die niet mogen ontbreken in je luiertas

must haves

Wij shopten bij Villa Uk de leukste must haves voor in je luiertas. Naast genoeg luiers en billendoekjes, zijn deze producten ook erg handig om mee te nemen.

Zo nemen wij bijvoorbeeld altijd zonnebrand creme mee tijdens de zonnige dagen. Wij zijn groot fan van Naif, omdat we er dan zeker van kunnen zijn dat er geen ongezonde ingrediënten worden toegevoegd.

Een van onze 'Don't Do's' is het meenemen van het slaapknuffeltje van je kindje. Het risico is veel te groot dat je deze per ongeluk ergens laat liggen en je kindje dus geen favoriete knuffel mee heeft. Neem inplaats daarvan een klein formaatje reisknuffel mee die lekker mee op stap kan.

Hydrofiele doeken, je hebt ze al vele malen voorbij zien komen op onze site, maar een groot formaat mag echt niet ontbreken in je luiertas. Wij gebruiken ze vooral als zonnedoek, dekentje en als we gaan verschonen vouwen we hem dubbel en hebben we een fijn plekje om een nieuwe luier om te doen.

Natuurlijk pak je altijd een extra setje kleding in om mee te nemen, maar om extra safe te zijn nemen wij altijd een rompertje met lange mouwen mee. Dit rompertje laten we gewoon in onze tas zitten, maar ooit zal die van pas komen ;)

En al deze leuke must haves nemen we mee in een leuke luiertas van Koeka. En niet zomaar een koeka tas... nee deze is gemaakt in samenwerking met Cowboys bag.

Al deze mooie must haves hebben we geshopt bij Villa Uk. Daar kun je altijd terecht voor de leukste en nieuwste must haves van dit moment.

Must Haves
knoopkussen
knoopkussen
cocobelt
cocobelt
washand
washand
lulujo
lulujo
dubatti one
dubatti one
joolz
joolz
pure igo
pure igo
joolz
joolz
difrax
difrax
draagdoek
draagdoek
Maxi Cosi Rodifix
Maxi Cosi Rodifix
ledikant
ledikant
badcape
badcape
wasmiddel
wasmiddel
buikbalsem
buikbalsem
inbakerdoeken
inbakerdoeken
Must Haves
BamBam zwangerschaps ketting
BamBam zwangerschaps ketting BamBam Ketting 'Mother to be' met zwangerschapsbelletje of Bola genoemd.
Commode in moderne barrok stijl
commode Deze commode van het merk Netto geeft je babykamer een elegante uitstraling.
Joolz